EUR: 334,11 Ft
CHF: 304,01 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Program

Állatkertek éjszakája örökbefogadási akcióval!

Szereted a baglyokat – legyen az uhu vagy akár hóbagoly –, esetleg a kuszkuszt, a földimalacot vagy a cukormókust? Közeleg az Állatkertek Éjszakája örökbefogadási akcióval.

Az éjszaka csodái – Weöres Sándor után szabadon – mindenkinek elérhetőek, legalábbis azoknak a látogatóknak, akik részt vesznek a Fővárosi Állat- és Növénykertben az Állatkertek Éjszakáján.


Az Állatkerti Alapítvány is szeretne kedvében járni az éjszakai kalandok kedvelőinek: örökbefogadási akciót hirdet az éjszakai állatok örökbefogadására! Akik augusztus 31-én az éjszakai életmódú állatok valamelyikét fogadják örökbe, dupla meghívót kapnak a szülői értekezletekre, azaz ketten jöhetnek be térítésmentesen az Állatkerti Nevelőszülők Napján az Állatkertbe. Évente kétszer rendez az alapítvány ilyen jeles eseményt: a következő október 7-én lesz, majd a jövő év május 12-én. Az Állatkerti Nevelőszülők Napján egész napos program várja az állatok örökbefogadóit. Lesz „szülői értekezlet”, ahol találkozhatnak kedvencük gondozójával és sok érdekességet, intimitást is megtudhatnak a választott állatukról, emellett izgalmas állomásjáték, tombola és számos egyéb program is várja a tiszteletbeli nevelőszülőket. S mindez számukra természetesen ingyen, hiszen az Állatkerti Alapítvány így szeretne köszönetet mondani az örökbefogadóknak az Állatkertnek nyújtott adományokért.

Az örökbefogadási akció augusztus 31-én egész nap érvényes, mind a személyes, mind az online örökbefogadások esetében! Sokféle éjszakai életmódú állat él az Állatkertben, érdemes válogatni, hiszen az ismertebbek mellett örökbe fogadható például Nefriti, az éji majom, Pinili, a luzoni kéregpatkány vagy Bendegúz, a repülő kutya is.


Kapcsolódó Cikkek