2019. július 19., péntek
Emília

Sport

Alonso örül, hogy egyben van a durva rajbaleset után – Videó!

Óriásit repült Fernando Alonso a Belga Nagydíj rajtja után – már annak örül, hogy épségben megúszta balesetét. Az eset kísértetiesen hasonlított a 2012-esre, azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem Fernando Alonso feje fölött repültek át, hanem ő ugratott keresztül Charles Leclerc Sauberjén.

Az első sorokból indulók egyformán jól rajtoltak, Hamilton megőrizte a vezetést, mögé Vettel és Esteban Ocon (Force India) sorolt be.


A mezőny közepén az első kanyarban hatalmas baleset történt, melynek nyomán Fernando Alonso (McLaren), Nico Hülkenberg (Renault) és Charles Leclerc (Sauber) is kénytelen volt feladni a küzdelmet. A baleset után Alonso így fogalmazott: „Nem fáj semmim jelenleg. De várjuk ezzel pár órát, meglátjuk, lesz-e problémám később. A jó hír: szerencsére mindannyian rendben vagyunk.” A spanyol kiemelte, Leclerc a glória fejvédőnek köszönhetően biztonságban volt a forró pillanatban.

2012:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.

 • Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  Döntőbe jutott a szinkronúszócsapat

  A magyar csapat a 12. helyen bejutott a döntőbe a szinkronúszók szabad kombinációs versenyszámában a kvangdzsui világbajnokságon. A 15 együttest felvonultató kvalifikációban az Apáthy Anna, Dávid Janka, Farkas Dóra, Gács Boglárka, Gerstenkorn Mira, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Péntek Lili Hajnal, Szabó Anna, Teravágimov Virág összeállítású együttes 77,4000 pontot kapott a gyakorlatára.