EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Aniston: Nem bírtam elviselni az anyámat

„Anyámnak rettenetes temperamentuma volt. Nagyon nem bírtam elviselni” – kezdte Jennifer Aniston a Nők Lapjának adott interjújában. A színésznő bevallotta, hogy nagyon rossz volt a kapcsolata anyjával, előfordult, hogy évekig nem beszéltek. Nancy Dow egyébként 2016-ban halt meg, és bár az utolsó években rendezték kapcsolatukat, azért beszédes, hogy az asszony állítólag végül kitagadta lányát a végrendeletéből.
„Nagyon kritikus nő volt. Főleg engem kritizált. Mert gyönyörű volt, tökéletes testű, modellalkat. Én meg nem. Soha nem is voltam, és máig nem gondolok magamra úgy, mint példaképre. Anyám senkinek nem tudott megbocsátani. Aki megbántotta, soha ne kerüljön a szeme elé. Nekem ez olyan kicsinyes” – mondta Aniston.

Jennifer ANiston : Profimedia, Wenn

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!