2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Anyja nyomdokaiba lép Sailor

„Tiszta anyja ez a lány” – ez Sailorra különösen igaz, hiszen örökölte édesanyja, Christie Brinkley szépségét, aki – mint korábban megírtuk – 64 évesen is bomba formában van. Lánya, a 20 éves Sailor pedig méltó utódja lesz milliárdos üzletasszony édesanyjának, hiszen hosszú, hullámos szőke hajkoronájával és igéző tengerkék szemével igazi természetes szépség. Nem is beszélve kifogástalan alakjáról és kisugárzásáról. Sailor édesanyja segítségével hamar az egyik legkeresettebb modell lett, néhány fotózásra pedig Christie is elkíséri gyönyörű lányát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.