EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Anyja nyomdokaiba lép Sailor

„Tiszta anyja ez a lány” – ez Sailorra különösen igaz, hiszen örökölte édesanyja, Christie Brinkley szépségét, aki – mint korábban megírtuk – 64 évesen is bomba formában van. Lánya, a 20 éves Sailor pedig méltó utódja lesz milliárdos üzletasszony édesanyjának, hiszen hosszú, hullámos szőke hajkoronájával és igéző tengerkék szemével igazi természetes szépség. Nem is beszélve kifogástalan alakjáról és kisugárzásáról. Sailor édesanyja segítségével hamar az egyik legkeresettebb modell lett, néhány fotózásra pedig Christie is elkíséri gyönyörű lányát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.