EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Aranykoporsóban, magas sarkúban búcsúztatják Aretha Franklint

Aranyozott koporsóban, méregdrága piros Louboutin magas sarkúban ravatalozták fel egy detroiti múzeumban a hasnyálmirigyrákban elhunyt Aretha Franklint. A soul királynőjét pénteken temetik, de előtte a rajongók végső búcsút vehetnek tőle.

Hosszú, tömött sorokban álltak a világ minden részéről érkezett rajongók, hogy végső búcsút vehessenek a Charles H. Wright Afrikai-Amerikai Történeti Múzeumban Aretha Franklintől. A soul királynője 76 éves korában, augusztus 16-án hunyt el, hasnyálmirigyrákja volt. Az énekesnőt pénteken temetik, de előtte egy arannyal borított koporsóban ravatalozták fel, hogy két napon át részvétüket fejezhessék ki a gyászolók. Az énekesnő imádta a divatot, lábán Christian Louboutin által tervezett piros, csillogó, 12 centis magas sarkú. Unokahúga szerint a ruha úgy néz ki, mintha az énekesnő választotta volna magának, ugyanis imádta a pink színt. Aretha Franklin búcsúztatását péntek délelőtt tartják a Greater Grace-templomban, de csak a családtagok és a közeli barátok vehetnek részt a szertartáson, többek között ott lesz és énekelni fog Chaka Khan, Jennifer Hudson és Stevie Wonder és Ariana Grande, Bill Clinton volt amerikai elnök pedig egyike lesz azoknak, akik beszédet mondanak.


 Profimedia, Bestimages

 Profimedia, Zuma Press – News

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, Zuma Press – News

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.