EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Aranykoporsóban, magas sarkúban búcsúztatják Aretha Franklint

Aranyozott koporsóban, méregdrága piros Louboutin magas sarkúban ravatalozták fel egy detroiti múzeumban a hasnyálmirigyrákban elhunyt Aretha Franklint. A soul királynőjét pénteken temetik, de előtte a rajongók végső búcsút vehetnek tőle.

Hosszú, tömött sorokban álltak a világ minden részéről érkezett rajongók, hogy végső búcsút vehessenek a Charles H. Wright Afrikai-Amerikai Történeti Múzeumban Aretha Franklintől. A soul királynője 76 éves korában, augusztus 16-án hunyt el, hasnyálmirigyrákja volt. Az énekesnőt pénteken temetik, de előtte egy arannyal borított koporsóban ravatalozták fel, hogy két napon át részvétüket fejezhessék ki a gyászolók. Az énekesnő imádta a divatot, lábán Christian Louboutin által tervezett piros, csillogó, 12 centis magas sarkú. Unokahúga szerint a ruha úgy néz ki, mintha az énekesnő választotta volna magának, ugyanis imádta a pink színt. Aretha Franklin búcsúztatását péntek délelőtt tartják a Greater Grace-templomban, de csak a családtagok és a közeli barátok vehetnek részt a szertartáson, többek között ott lesz és énekelni fog Chaka Khan, Jennifer Hudson és Stevie Wonder és Ariana Grande, Bill Clinton volt amerikai elnök pedig egyike lesz azoknak, akik beszédet mondanak.


 Profimedia, Bestimages

 Profimedia, Zuma Press – News

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, Zuma Press – News

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.