EUR: 323,51 Ft
CHF: 285,35 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Aranykoporsóban, magas sarkúban búcsúztatják Aretha Franklint

Aranyozott koporsóban, méregdrága piros Louboutin magas sarkúban ravatalozták fel egy detroiti múzeumban a hasnyálmirigyrákban elhunyt Aretha Franklint. A soul királynőjét pénteken temetik, de előtte a rajongók végső búcsút vehetnek tőle.

Hosszú, tömött sorokban álltak a világ minden részéről érkezett rajongók, hogy végső búcsút vehessenek a Charles H. Wright Afrikai-Amerikai Történeti Múzeumban Aretha Franklintől. A soul királynője 76 éves korában, augusztus 16-án hunyt el, hasnyálmirigyrákja volt. Az énekesnőt pénteken temetik, de előtte egy arannyal borított koporsóban ravatalozták fel, hogy két napon át részvétüket fejezhessék ki a gyászolók. Az énekesnő imádta a divatot, lábán Christian Louboutin által tervezett piros, csillogó, 12 centis magas sarkú. Unokahúga szerint a ruha úgy néz ki, mintha az énekesnő választotta volna magának, ugyanis imádta a pink színt. Aretha Franklin búcsúztatását péntek délelőtt tartják a Greater Grace-templomban, de csak a családtagok és a közeli barátok vehetnek részt a szertartáson, többek között ott lesz és énekelni fog Chaka Khan, Jennifer Hudson és Stevie Wonder és Ariana Grande, Bill Clinton volt amerikai elnök pedig egyike lesz azoknak, akik beszédet mondanak.


 Profimedia, Bestimages

 Profimedia, Zuma Press – News

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, Zuma Press – News

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.