EUR: 333,68 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Árpa Attila: Születésem óta kapuzárási pánikkal küzdök

Árpa Attila újra elkezdett sportolni és rengeteg időt tölt kislányával, Amirával, akinek próbál minél több dolgot megmutatni a világból. A 46 éves színész, producer élete egyik legboldogabb időszakát éli és a Lokálnak azt is elárulta, hölgy jelentkezőkből és ajánlatokból is akad bőven. 

fotó: Kraus Gabriella

– Az elmúlt időszakban rengeteg színházi és filmes munkám volt, emiatt nem jutott időm a mozgásra. Novemberben aztán a lányom megjegyezte, „apa, kezdesz pocakosodni”. Én pedig rá pár napra beiratkoztam egy személyi edzőhöz, Puhova Anikóhoz, aki fél év alatt formába hozott és eltüntette a pocakomat is. Azóta elkezdtem ketrecharcolni, visszatértem az amerikai focihoz a Budapesti Farkasok csapatába, -akik idén hetedszerre szerezték meg a Magyar Bajnoki címet- ismét rendszeresen lovagolok és úszom is. Most koromhoz képest remek formában vagyok, ami elengedhetetlen a munkám miatt – kezdte a Lokálnak Árpa Attila, akiért a mai napig bomlanak a fiatalabb és idősebb hölgyek egyaránt.


– Nem szoktam szórakozni járni és egyik társkeresőn sem vagyok fent, a közösségi oldalamon mégis rengeteg kedves és zavarba ejtő üzenetet kapok szexi fotókkal, legyen az korombeli, idősebb vagy fiatalabb hölgy. Úgy tűnik, a 46 az új 26 (nevet). Volt olyan, akinek írtam, ha lenne is köztünk valami, azért büntetnek, erre a lány bemásolt nekem egy jogi paragrafust, bizonyítva, hogy tévedtem. Ezeket egy kaján mosollyal és humorral rendezem le. Az az igazság, hogy én szeretem, ha valaki már egy igazi, kiforrott, nagybetűs nő és nem egy szárnyait bontogató fiatal lány. Ők azok, akik már megértenek engem és tudnak is kezelni, mert, bevallom, elég nehéz eset vagyok. Néha még én is nehezen tudok kiigazodni magamon. Folyamatosan keresem az új, extrém dolgokat és kihívásokat. Azt szoktam mondani, születésem óta kapuzárási pánikkal küzdök – nevetett Attila. A színész sikerei mellett 11 éves kislányára a legbüszkébb, akire élete értelmeként tekint.

– Amirával rengeteg időt töltünk együtt és mindig próbálok valami újat megmutatni neki a világból. Szokta is mondani: „apa, azért is szeretlek, mert te megmutatod nekem az egész világot”. Ő az, aki értelmet ad mindennek. A legnagyobb álmom, hogy egyszer elnyerjem az Oscar-díjat és büszke lehessen rám, habár ő erre mindig azt mondja, már így is az – tette hozzá elcsukló hangon Árpa Attila.


 

Kapcsolódó Cikkek