EUR: 323,02 Ft
CHF: 285,96 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Ózd

Átadták a lovasközpontot

Szent István ünnepére elkészült a magyar lovasélet történetének legnagyobb beruházása az Ózdhoz közeli Szilvásváradon, ahol 1952-től tenyésztik a lipicai lófajtát.

A Kincsem Nemzeti Lovasprogram keretében 6,8 milliárd forintból megvalósult beruházás megfelel mindenféle nemzetközi előírásnak, így a Heves megyei község a jövőben bármilyen lovas világversenynek otthont tud adni. A komplexum része a fedeles lovarda, a 6500 néző befogadására alkalmas nyitott lovaspálya és a fogathajtók maratonpályája is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.