2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Kecskemét

Átrepülte a motoros az utánfutót

Motorkerékpár és egy utánfutót vontató személygépkocsi ütközött össze a Bács-Kiskun megyei Kisszállás közelében, az 53-as főúton. A Renault személyautó egy földútról hajtott fel a védett útra, és a kisszállási bekötőútra akart ráhajtani, amikor a főúton közlekedő motorkerékpárral összeütközött. 

Egy szemtanú elmondása szerint a motoros vészfékezett, de már nem tudta kikerülni az utánfutót. Az ütközés erejétől a motorkerékpárt vezető férfi átrepült az utánfutó felett, őt a kiérkező mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A mentési munkálatok idejére az 53-as főutat teljes szélességében lezárták.

A motoros hiába vészfékezett, már nem tudta kikerülni az utánfutót

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.