EUR: 323,76 Ft
CHF: 287,61 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb X.kerület

Az első százban zártak a Kékszalagon

Két korábbi gyakorlóverseny, a Volvo Hight Tech Regatta és a Fehérszalag után a Hungexpo – Hungarian Silence első igazi megmérettetése az 50. Kékszalag volt július végén, ahol a csapat számos ismeretet szerzett, amelyre a további fejlesztések és a még nagyobb jövőbeli sikerek épülhetnek.

Jól sikerült a debütálás a Balatonon

A kerületi Hungexpo támogatásával készült magyar fejlesztésű hajót egy hónapja adták át hivatalosan. Első nagy versenyén, a Kékszalagon 22 óra 46 perc versenyzés után a 682 nevező közül az abszolút 98. helyen ért célba. A versenyt a legénység is pozitívan értékelte, ám a munkának a Kékszalag végével még közel sincs vége, hiszen a most szerzett tapasztalatokat felhasználva máris számos fejlesztést terveznek a hajón a még jobb eredmények elérése érdekében.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.