EUR: 323,43 Ft
CHF: 286,67 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb XXII.kerület

Babamozgató go!

A Budafok-Tétényben élő Dankuliné Gazsovics Edit elindította babamozgato.hu oldalát.

A szakgyógytornász, mozgásterapeuta az elmúlt 20 év szakmai tapasztalatait és eredményeit összegezve azzal a szándékkal tette közzé ismereteit, hogy a szakemberrel való személyes találkozásig, a hosszú várólistán való sorra kerülés előtt is megtudhassák a szülők, hol tart kisbabájuk a mozgásfejlődésben és a babamozgató gyakorlatrendszer segítségével támogathassák gyermekük mozgásfejlődését és idegrendszerének érését.

 

Edit néni Alexet kezeli

Picit merev a kisfiú nyaka, de néhány speciális fogás, és oldódnak az izmok

Míg a tesót kezelik, a fivér játszhat

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.