EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Sport

Babos: Elszúrtam!

Babos Tímea keserűen nyilatkozott, miután kedden, a nyitófordulóban kiesett a Cincinnatiben zajló kemény pályás tenisztornán. A világranglistán 41. magyar játékos 6:3, 6:4-re kikapott a WTA-rangsorban 173., mindössze 16 éves amerikai Amanda Anisimovától, aki szabadkártyával indult a versenyen.

„Rettenetesen sajnálom a mérkőzést, minden esély ott volt a kezemben, nem éltem ezekkel. A második szettben is vezettem, de hiába” – írta honlapján Babos, majd rátért a részletekre: „Anisimova minden ütésbe beleszáll, nagyon nagyokat üt, de ez nem magyarázat semmire. Sokkal tapasztaltabb játékos vagyok, rutinból meg kellett volna oldanom. Ez most nem sikerült, elszúrtam. Sajnálom nagyon, mert jó lehetőség volt” – tette hozzá.


Babos a francia Kristina Mladenoviccsal párosban még érdekelt a viadalon, második kiemeltként csak a nyolcaddöntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe.

(MTI/AP/John Minchillo)

Fucsovics továbbjutott

Fucsovics Márton szoros mérkőzésen nyert Cincinnatiben a nyitófordulóban, és a legjobb 32 közé jutott. A világranglistán 48. magyar játékos 2 óra 32 perces mérkőzésen, a döntő játszma rövidítését 8-6-ra megnyerve, győzte le a selejtezőből feljutott lengyel Hubert Hurkaczot, aki 114. a rangsorban.

Kapcsolódó Cikkek