2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Baj van! Ezeket az óvszereket hívja vissza a Durex hazánkban

Termékvisszahívást indított Magyarországon a latexmentes Durex Real Feel óvszerek adott gyártási tételeire vonatkozóan a gyártó. A visszahívás semmilyen más Durex terméket nem érint.

A Durex a honlapján olvasható közlemény szerint belső vizsgálataik azt mutatták, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy korlátozott számú latexmentes Durex Real Feel óvszer nem felel meg a nemzetközi ISO szabványnak a lejárati idő közelében.


Fogyasztóink biztonsága minden esetben a legfontosabb számunkra, és ezt tükrözik szigorú minőségi előírásaink. A közelmúltban megállapítottuk, hogy korlátozott számú, ez év elején gyártott latexmentes Durex Real Feel óvszer nem felel meg szigorú, az eltarthatósági idő végére vonatkozó vizsgálati követelményeinknek – írják a közleményben

A fogyasztóknak nem kell aggódniuk a termék biztonságosságát illetően, és csak korlátozott számú tétel érintett. Együttműködésben az illetékes szabályozó hatósággal az OGYÉI-vel, úgy döntöttünk, hogy visszahívjuk az érintett tételeket.

Az alábbi gyártásiszámú latexmentes Durex Real Feel óvszereket hívjuk vissza:

– 1000427067
– 1000438055
– 1000418942 gyártási számú Durex Love Collection dobozon belül a Durex Real Feel óvszer gyártási száma: 1000410745

A gyártásiszámok a dobozok alján, valamint az egyes óvszerek fóliacsomagolásán találhatóak, ahogy az alábbi képeken látható:

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.