EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Balássy Betty: Harmadik baba vállalása nem egy leányálom

Balássy Betty és Varga Feri életük eddigi legizgalmasabb időszakát élik, hisz nem rég megszületett harmadik gyermekük, Varga Miksa Bendegúz, míg 7 éves kislányuk, Róza már iskolába megy. Az énekesnő a Lokálnak elárulta: jelenleg több fellépést vállalnak, hogy mindent megadhassanak a gyerekeknek anyagilag.

– Ferivel mindenképpen szerettünk volna harmadik gyermeket, igaz, egy évvel hamarabb érkezett, mint terveztük, de most mégis nagyon boldogok vagyunk. Róza különösen izgatott, hiszen a sulit kezdi, míg Feri 19 éves fia, Frici épp most repült ki a családi fészekből és kezdett önálló életbe – kezdte lapunknak Balássy Betty, aki leginkább négyéves fiát, Danit látja Miksában.


– Egyelőre nem lehet megállapítani, hogy a pici melyikünkre hasonlít jobban, de az biztos, hogy újszülöttként kiköpött Dani. Jó baba, így az éjszakáink is nyugodtak. Szerencsére a rokonok és a barátok örömmel segítenek, így a munkákat sem kell mellőznünk a gyerekek miatt – magyarázta az énekesnő, aki nem tagadja, bizony három kicsivel már nem egyszerű az élet anyagi szempontból.

–Vállalkozóként csak és kizárólag magunkra, egymásra számíthatunk, s nem titok, hogy anyagilag a harmadik baba vállalása nem egy leányálom. Ráadásul mindhárman más életszakaszban vannak, most a pici és Róza iskolakezdése különösen sok pénzbe kerül. Ezekben az időszakokban maximum többet dolgozunk de mivel sok fellépésünk van és szeretjük, amit csinálunk nem fogjuk fel óriás problémának. Az is igaz, hogy jól jönne már egy kis nyugi de úgy szép az élet ha zajlik – vallotta be Betty, aki arról is meglepő őszinteséggel mesélt, hogy a harmadik babával a várandósság és a szülés sem ment egykönnyen.


– Tévhit, hogy a harmadik már csak úgy kicsusszan, a várandósság és a szülés is megterhelő volt, sokkal fájdalmasabb, mint az előző kettő. Ugyanakkor Miksánál már egy cseppet sem vagyok szívbajos, két gyerek után nem olyan könnyű frászt hozni rám – tette hozzá nevetve az énekesnő.

Kapcsolódó Cikkek