2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Baleset érte R. Kárpátit

R. Kárpáti Pétert nemrég baleset érte otthonában. „Rohantam a konyhában egy tál vízzel, mikor kiömlött, én megcsúsztam és szerencsétlenül a vállamra érkeztem. A párom azonnal bevitt a Balesetibe, majd elküldtek CT-re, ahol kiderült: leszakadt egy izom a vállamban. A súlyos fájdalmak már elmúltak, de még mindig sok kellemetlenséggel jár” – mondta a Borsnak Péter, akinek emiatt egy felkérést is vissza kellett mondania. „A baleset miatt le kellett mondanom az egyik kereskedelmi csatorna főzőműsorának felkérését, ugyanis az augusztus végi beavatkozás után hetekig tart a rehabilitáció, többek között a karom is fel lesz kötve” – tette hozzá a színész.

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.