2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Balesete hozta rendbe Clooney házasságát

George Clooney és felesége, Amal továbbra is az egyik legtökéletesebb álompár, noha korábban már a válásukról pletykáltak. A színész balesete után azonban az egész család összefogott, és a korábban meginogni látszó kapcsolat ma ismét virágzik.

Profimedia, UPI

Néhány hónapja attól volt hangos a sajtó, hogy George-nak és Amalnak házassági problémái vannak, a sztárpár ugyanis nem tudott elég időt együtt tölteni, és úgy érezték, az élet elsodorja őket egymás mellől. A sors azonban közbeszólt, és Clooney balesete – amikor Szardínián motorozás közben elütötte egy autó – ismét összehozta a családot. A színészt azonnal kórházba szállították. Amal még aznap odasietett, majd közösen úgy döntöttek, hogy Clooney comói otthonukban lábadozzon tovább. Felesége nem fogadott ápolót, ő maga segítette férjét a gyógyulásban, ami miatt rengeteg időt tudtak együtt tölteni. Amikor a színész meggyógyult és újra talpra állt, a pletykák szerint néhány napra otthonuk egész személyzetét pihenni küldték, hogy négyesben lehessenek ikreikkel. A sztárpár azóta ismét dolgozik, de szerelmük új lendületet kapott, annyira, hogy állítólag a nemrégiben Clooney-nál vendégeskedő Jennifer Anistonnak is a színész ápolta a lelkét, miután Jen második házassága is tönkrement.


Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.