EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Érd

Bálintéknál Berhidán

Fotó: Bálint Edit

Azt már megszokhattuk, hogy az IRKA, az érdi Irodalom-kedvelők Klubja és a KÉK, a Képzőművészek Érdi Közössége és a Poly-Art alapítvány rendszeresen közös rendezvényt tart. Ezúttal erre a várostól hatvan kilométerre, Berhidán került sor, és a helyválasztás oka nem volt más, mint hogy Bálint Imre és családja, akik aktív résztvevői az érdi kulturális életnek, itt találtak tágas, nagyobb társaság fogadására is alkalmas életteret. Így aztán a szellős, árnyas udvar adott otthont Varga Zoli szokásos zongorajátékának, Szigeti Eszter kedves énekhangjának, a rögtönzött irodalmi műsornak és a közös dalolásnak – sőt, megállapodtak a következő találkozó időpontjában és programjában is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.