EUR: 332,45 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Kecskemét

Bankjegykiadó automatát próbált feltörni egy férfi

A kecskeméti rendőrök két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják megalapozottan azt a 35 éves férfit, akit már őrizetbe vettek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi július 27-én 23 óra 15 perc körül megjelent egy kecskeméti bevásárlóközpontban, ahol egy kézi szerszámgép segítségével megkísérelt kinyitni egy bankjegykiadó automatát. Az üzlet biztonsági őrei az ismeretlent megzavarták, aki menekülni kezdett. Őt az őrök a helyszín közelében elfogták, és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.


Az automatában több mint 28 millió forint volt

Az egyenruhások a 35 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően lopás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek. Az eljárás során kiderült, hogy az automatában több mint 28 millió forint volt.

Július 14-én is történt egy hasonló eset Kecskeméten. Ekkor egy áruház falán lévő bankjegykiadó automatát – amiben közel 25 millió forint volt – próbált meg ismeretlen tettes feltörni. A nyomozás során beszerzett adatok szerint a korábbi bűncselekmény elkövetésével is az őrizetben lévő férfi gyanúsítható. A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.