2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Székesfehérvár

Barokk mennyország

Kiállítás nyílt Székesfehérváron Barokk mennyország címmel. A Szent István király-székesegyház barokk kincseit felvonultató tárlatot a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum rendezte. A nagy érdeklődés miatt a kiállítást szabadtéren nyitották meg, mert olyan sokan voltak, hogy annyian nem fértek volna be a Csók István Képtárba. A képen Smohay András, a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum igazgatója és Cser-Palkovics András, a város polgármestere beszélget a csillogó tárlók előtt.

Smohay András a Székeshérvári Egyházmegyei múzeum igazgatója és Cser-Palkovics András, a város polgármestere beszélget a csodálatos Barokk mennyország kiállítás tárgyainál a Csók István képtárban. A tárlatot az Egyházmegyei és a Szent István Király Múzeum közösen rendezte Fotó: ÖKK

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.