EUR: 332,42 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Székesfehérvár

Barokk mennyország

Kiállítás nyílt Székesfehérváron Barokk mennyország címmel. A Szent István király-székesegyház barokk kincseit felvonultató tárlatot a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum rendezte. A nagy érdeklődés miatt a kiállítást szabadtéren nyitották meg, mert olyan sokan voltak, hogy annyian nem fértek volna be a Csók István Képtárba. A képen Smohay András, a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum igazgatója és Cser-Palkovics András, a város polgármestere beszélget a csillogó tárlók előtt.

Smohay András a Székeshérvári Egyházmegyei múzeum igazgatója és Cser-Palkovics András, a város polgármestere beszélget a csodálatos Barokk mennyország kiállítás tárgyainál a Csók István képtárban. A tárlatot az Egyházmegyei és a Szent István Király Múzeum közösen rendezte Fotó: ÖKK

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.