EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Becky bárki vérét felpezsdíti

Kreol bőr, igéző barna szemek, észveszejtő táncmozdulatok – Becky G latin hangzású dalai mellett megjelenésével is bárki vérét felpezsdíti. A 21 éves énekesnő fiatalsága ellenére már évek óta jelen van a zenei porondon. Mindössze 14 éves volt, amikor az egyik legnagyobb lemezkiadó az interneten felfedezte tehetségét. Eleinte csak olyan animációs filmekben hallhattuk különleges hangját, mint például a Hotel Transylvania, mostanra azonban igazi szexi nővé érett, megtalálta saját stílusát, ami kétségtelenül nagyon jól áll neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.