EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,99 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Becky bárki vérét felpezsdíti

Kreol bőr, igéző barna szemek, észveszejtő táncmozdulatok – Becky G latin hangzású dalai mellett megjelenésével is bárki vérét felpezsdíti. A 21 éves énekesnő fiatalsága ellenére már évek óta jelen van a zenei porondon. Mindössze 14 éves volt, amikor az egyik legnagyobb lemezkiadó az interneten felfedezte tehetségét. Eleinte csak olyan animációs filmekben hallhattuk különleges hangját, mint például a Hotel Transylvania, mostanra azonban igazi szexi nővé érett, megtalálta saját stílusát, ami kétségtelenül nagyon jól áll neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.