EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Bereczki Zoli a világhír kapujában

Sok hazai sztár álmodozik róla, hogy nevét és dalait megismerik a határokon túl is, ez azonban eddig keveseknek sikerült. Bereczki Zoltán sosem vágyott külföldi karrierre, most mégis úgy tűnik, hogy legújabb dalát egész Európa hamarosan dúdolni fogja, sőt a világhír is csak egy lépésre van.

Egy évig az egész kontinensen bárki, bármikor meghalhatja Bereczki Zoltán legújabb dalát. A Choices című szerzemény egy része lesz az egyik legnépszerűbb chipsmárka reklámzenéje Európa-szerte.


Egy londoni ügynökség pályázatára beadtuk a dobosommal, és szerzőtársammal, Balog Lászlóval közös dalunk demóját, a britek ugyanis egy népszerű chips új kampányához kerestek reklámzenét. Több körös nemzetközi válogatás után a mi dalunk egy részét választották, így ez lesz egész Európában a Pringles reklámok zenéje egy évig. Ráadásul a legnagyobb zenemegosztó oldalakon kiemelten jelent meg a dal, valamint az angol ügynökségnek hála, egy évre, az egész világon terjesztik azt” – magyarázta Bereczki, aki azt is hozzátette, a dal sikere hatalmas boldogság számára.

„Amúgy is kiemelten fontos volt számomra ez a dal, hiszen régi barátommal, ifjabb Malek Miklóssal dolgoztunk rajta Amerikában és itthon. A közös munkával régi vágyam teljesült, mert a Malek családhoz nagyon erős a kötődésem. Toldy Mária, Marika néni volt az első énektanárom, idősebb Malek Miklós vezetett be a stúdiózás világába, szóval ők tényleg a kezdetektől ott voltak velem.” – mesélte Zoli, majd hozzátette: „Remélem, a közönség legalább annyira szereti majd a dalt, mint mi.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.