EUR: 321,22 Ft
CHF: 283,70 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Külföld

Betiltják egy faluban a macskatartást

Sokaknak nem tetsző döntésre szánta el magát egy új-zélandi település vezetősége, környezetvédelmi okokra hivatkozva betiltják a macskatartást.

Az állatok gazdáit a cicák ivartalanítására és chippel való ellátására kötelezték. Ha a faluban élők kihalnak, többé már nem vehetnek magukhoz macskát a település lakói, ugyanis a szabadon kószáló cicusok vadászösztönüknek engedve a környék eddig gazdag állatvilágát igencsak meggyérítették.

Kapcsolódó Cikkek

 • Transznemű gyilkos nemátalakítását fizethetik az adófizetők

  Transznemű gyilkos nemátalakítását fizethetik az adófizetők

  Elképesztő összegért akar nemátílakító műtétet egy gyilkos, aki most emberi jogaira hivatkozva követeli, hogy nővé válhasson. A születésekor Peter Laing névre keresztelt férfit 2013-ban ítélték életfogytiglanra, miután megkínzott, szexuálisan bántalmazott és halálra vert egy férfit két bűntársával.

 • Megszökött peréről egy korrupcióval vádolt bankár

  Megszökött peréről egy korrupcióval vádolt bankár

  Megszökött a perét tárgyaló athéni bíróságról kedden egy megvesztegetéssel és pénzmosással vádolt francia bankár, Jean-Claude Oswald – jelentette a helyi média, a görög igazságügyi minisztériumra hivatkozva.

 • Nap képe: Ugrólecke

  Nap képe: Ugrólecke

  Lélegzetelállító mutatványnak lehettek tanúi a Kruger Nemzeti Park látógatói, akik saját szemükkel győződhettek meg arról, hogy mekkorát képes ugrani egy nagy kudu.