2019. augusztus 20., kedd
István

Külföld

Betiltják egy faluban a macskatartást

Sokaknak nem tetsző döntésre szánta el magát egy új-zélandi település vezetősége, környezetvédelmi okokra hivatkozva betiltják a macskatartást.

Az állatok gazdáit a cicák ivartalanítására és chippel való ellátására kötelezték. Ha a faluban élők kihalnak, többé már nem vehetnek magukhoz macskát a település lakói, ugyanis a szabadon kószáló cicusok vadászösztönüknek engedve a környék eddig gazdag állatvilágát igencsak meggyérítették.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant Észak-Írországban

    Pokolgép robbant hétfőn Észak-Írországban, az Írországgal közös határ közelében, a hatóságok tájékoztatása szerint az akció célpontjai azok a rendőrök voltak, akiket előzőleg egy csalinak szánt hamis riasztás miatt küldtek a közelbe, és szerencsések voltak, hogy nem vesztették életüket.

  • Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Évekig eltarthat a szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja

    Még évekig eltarthat a fejüknél összenőtt és augusztus elején sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja, az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át – mondták el a műtétsorozatot levezető magyar orvosok vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.