EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Bölöni László indulhat a Marosvásárhely polgármestere címért

Foglalkoztatja a marosvásárhelyi polgármester-jelöltség gondolata Bölöni Lászlót. A legendás labdarúgó erről hétfő délután, a Vásárhelyi Forgatag keretében szervezett pódiumbeszélgetésen nyilatkozott – írja a Transindex.ro.

– Ez olyan dolog, ami nem idegen tőlem, ami foglalkoztatott és foglalkoztat, ha egy ilyen dologba belevágnék, akkor mindenféleképpen azért tenném, hogy egy csapatba vonjam a különböző embereket, a különböző érdekeket – mondta Bölöni László.


Az ismert labdarúgóedző szerint nem elég az, hogy pár nappal a választások előtt Marosvásárhelyre érkezik. Bölöni szerint a városban kell élnie és ott kell megszólítania az embereket és elnyerni a bizalmukat, hogy végül őt válasszák meg polgármesternek.

A Ronaldót is felfedező sportszakember pár évvel ezelőtt felújította marosvásárhelyi otthonát, azonban a hazaköltözés cél hiányában mindig elmaradt, most azonban úgy érzi, lenne rá oka, hogy ismét a városban éljen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.