2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Bölöni László indulhat a Marosvásárhely polgármestere címért

Foglalkoztatja a marosvásárhelyi polgármester-jelöltség gondolata Bölöni Lászlót. A legendás labdarúgó erről hétfő délután, a Vásárhelyi Forgatag keretében szervezett pódiumbeszélgetésen nyilatkozott – írja a Transindex.ro.

– Ez olyan dolog, ami nem idegen tőlem, ami foglalkoztatott és foglalkoztat, ha egy ilyen dologba belevágnék, akkor mindenféleképpen azért tenném, hogy egy csapatba vonjam a különböző embereket, a különböző érdekeket – mondta Bölöni László.


Az ismert labdarúgóedző szerint nem elég az, hogy pár nappal a választások előtt Marosvásárhelyre érkezik. Bölöni szerint a városban kell élnie és ott kell megszólítania az embereket és elnyerni a bizalmukat, hogy végül őt válasszák meg polgármesternek.

A Ronaldót is felfedező sportszakember pár évvel ezelőtt felújította marosvásárhelyi otthonát, azonban a hazaköltözés cél hiányában mindig elmaradt, most azonban úgy érzi, lenne rá oka, hogy ismét a városban éljen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Száműznék a szőrmét Los Angelesből

    Száműznék a szőrmét Los Angelesből

    Betiltanák a szőrmetermékek többségének árusítását és előállítását a világ egyik divatközpontjának számító Los Angelesben, amely az eddigi legnagyobb amerikai város lenne, amely bevezeti a korlátozást.

  • A nap képe: Pusztító Florence

    A nap képe: Pusztító Florence

    Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.