EUR: 317,81 Ft
CHF: 279,77 Ft
2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Börtönbe kerülhet drogbotránya miatt Curtis

Curtis drogbotránya miatt most már nemcsak a munkája, hanem a szabadsága is veszélybe került. A rapper ellen bejelentést tettek ismeretlen tettes elleni kábítószer-birtoklás gyanúja miatt. A jogi szakértő szerint ha a gyanú megalapozottá válik, Curtis akár börtönbe is kerülhet. 

(Instagram)

Miután Majka befejezte a közös munkát, és beszámolt Curtis drogproblémáiról, a rapper ellen most bejelentést tettek. A Blikk korábban kiderítette: Széki Attila ellen csak akkor indulhat hivatalos eljárás, ha valaki feljelentést tesz ellene, hiszen a Budapesti Rendőr-főkapitányság, illetve a Fővárosi Főügyészség sajtóhírek és internetes posztok alapján nem intézkedhet.


A fent említett napilaphoz most eljutott egy levél, amelyben Tényi István – akinek neve sorozatos feljelentéseiről ismerősen csenghet – bejelentést tett a szegedi ügyészségen ismeretlen tettes ellen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt. Az indoklás szerint Majka nyilvános beszélt arról, hogy egykori társa rendszeresen drogot fogyaszt, amit Curtis be is ismert. A a hatályos magyar jogszabályok értelmében nemcsak előállítani és terjeszteni tilos kábítószert, hanem birtokolni is.

A Lokál megkereste dr. Kamarás Péter jogi szakértőt, aki azt mondta: ha bizonyítást nyer a birtoklás, a büntetés mennyiségtől függően pénzbüntetéstől szabadságvesztésig terjedhet. – A beismerés alkalmas arra, hogy a rendőrség bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt nyomozást kezdeményezzen, azonban a birtoklást bizonyítani kell. Gondolok itt házkutatásra, tettenérésre. Ha ez megvan, a birtokolt szer mennyiségétől függően pénzbüntetéstől egészen súlyos szabadságvesztésig terjedhet a büntetés – mondta Kamarás Péter.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.