2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XXI.kerület

Bravó, aranyos kajakos lányok!

Torda Csenge, az aranyos 4-es tagja

Az örömteli nyerő négyes! (Fotók: Torda Edit)

Gulyás Eszter, Pichler Anna,Molnár Gergő edző, Fekete Zsófia és Torda Csenge

 

Gulyás Eszter, Pichler Anna, Fekete Zsófia és a csepeli Torda Csenge, az FTC Rekontir Kajak-Kenu Egyesület versenyzői a 2018. évi országos kajak-kenu ifibajnokságon 500 méteres 4-esben a 3. helyet szerezték meg, 4000 méter 4-esben pedig elsők lettek. Gratulálunk az aranyos lányoknak és edzőiknek, Molnár Gergőnek és Szellák Dávidnak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.