EUR: 321,99 Ft
CHF: 285,28 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb XXI.kerület

Bravó, aranyos kajakos lányok!

Torda Csenge, az aranyos 4-es tagja

Az örömteli nyerő négyes! (Fotók: Torda Edit)

Gulyás Eszter, Pichler Anna,Molnár Gergő edző, Fekete Zsófia és Torda Csenge

 

Gulyás Eszter, Pichler Anna, Fekete Zsófia és a csepeli Torda Csenge, az FTC Rekontir Kajak-Kenu Egyesület versenyzői a 2018. évi országos kajak-kenu ifibajnokságon 500 méteres 4-esben a 3. helyet szerezték meg, 4000 méter 4-esben pedig elsők lettek. Gratulálunk az aranyos lányoknak és edzőiknek, Molnár Gergőnek és Szellák Dávidnak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.