EUR: 325,80 Ft
CHF: 296,62 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Belföld

Brutális kegyetlenséggel végzett kutyájával

Egy zalaegerszegi férfi még augusztus 20-án különös kegyetlenséggel végzett kutyájával. A szerencsétlen eb nyakába először egy súlytárcsát kötött, majd bedobta az Aranyoslapi forrásnál lévő tóba – írja a police.hu.

Az elpusztult eb tetemére egy héttel később bukkantak rá helyiek, aki miután kiemelték a vízből, azonnal bejelentést tettek a rendőrségen.


/Fotó: police.hu

A nyomozók fél nap alatt otthonában előállították a 33 éves elkövetőt, aki egyébként a kutya gazdája is volt, most pedig állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást ellene.

/Fotó: police.hu

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek