EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb XIX.kerület

Búcsú a kupától és a Bozsiktól

Egy keserű és érzelemdús, de a jövőt tekintve pozitív búcsún van túl a kispesti labdarúgócsapat. A 2017-es bajnok előbb kiesett a luxemburgi Progrès Niederkornnal szemben az Európa-liga selejtezőinek második fordulójában. A hazai pályán 1-0-ra megnyert első mérkőzést követően idegenben 2-0-s vereséget szenvedve esett ki Supka Attila legénysége a második számú európai kupasorozatból, már augusztus elején. A második búcsú a múlt szombaton volt esedékes, a Honvéd ekkor játszotta utolsó mérkőzését a Bozsik Stadionban, aminek helyén új létesítmény épül. A Paks elleni 1-0-s sikerrel köszönt el a csapat, amivel továbbra is százszázalékos az együttes az NB I-ben.

Az 1938-ban átadott stadionban még szeptemberben lesz egy búcsúmeccs
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.