2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XII.kerület

Budai, de jó!

Ínyenc helyek-tesztünkön beugrottunk a Kiss János altábornagy utcai Budai3-ba, hol a tojásreggelitől a francia quiche-en át a paleo és mindenmentes sütikülönlegességek és a mesés sajttorták mellett 10-féle kávéfajtát találtunk.

Otthonra pékárut és kakaós csigát választottunk. Helyben sajttortákkal kezdtük, egytől egyig remekül vizsgáztak, de az egyetemista Szibilla (képünkön) arra biztatott , legközelebb a mindenmentes gesztenyetortát is kóstoljuk meg.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.