EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XII.kerület

Budai, de jó!

Ínyenc helyek-tesztünkön beugrottunk a Kiss János altábornagy utcai Budai3-ba, hol a tojásreggelitől a francia quiche-en át a paleo és mindenmentes sütikülönlegességek és a mesés sajttorták mellett 10-féle kávéfajtát találtunk.

Otthonra pékárut és kakaós csigát választottunk. Helyben sajttortákkal kezdtük, egytől egyig remekül vizsgáztak, de az egyetemista Szibilla (képünkön) arra biztatott , legközelebb a mindenmentes gesztenyetortát is kóstoljuk meg.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.