EUR: 323,45 Ft
CHF: 286,27 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Budapesten gyúr Schwarzi

Az egykori kaliforniai kormányzó és színész Budapesten forgatja legújabb filméjét, a Terminátor sorozat hatodik részét, közben pedig beugrott gyúrni egy fővárosi edzőterembe. Erről videót is posztolt közösségi oldalán, ahol megmutatta, hogy a terem falán képmása is ott van. „Negyven év alatt ekkora változás” – mondta. A Terminátor hétfő délután érkezett Magyarországra magángépén, Budapesten és Komáromban forgat majd heteken át. Nemsokára Linda Hamilton, a Sarah Connort alakító színésznő is követi, így várhatóan ő is felbukkanhat a főváros bármelyik pontján.

Fotó: facebook

Fotó: facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.