EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Buja Ellen – Fotók!

Ellen Alexander orosz származású modell, akit gyakran hasonlítanak a fiatal Naomi Watts színésznőhöz. Ellen is szeretne betörni a filmiparba, de eddig nem kapott olyan szerepet, amely meghozta volna számára a világsikert.

Viszont mindig szívesen fotózzák fehérneműben, erotikus pózokban. Legutóbb épp a New Love magazin számára készültek róla képek. Van még valaki, aki ilyen szexin markolna meg egy bőrzsákot?


Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.