EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XIII.kerület

Buli a Gyermek téren

A Gyermek téren rendezték meg a Lakóközösségi Napok legutóbbi állomását, amelyen helytörténeti fotókkal idézték fel, milyen volt egykor a rendezvény helyszíne. A korhű sátorban rock and roll „séró” és „mikrofonhaj” készült, illetve újra pörgött a Rubik-kocka, és előkerültek a Sicc könyv klasszikus fejtörői is.

A sportolni vágyók focizhattak, kipróbálhatták a hulahoppkarikát és nyerhettek a retró sporttotó kitöltésével. A „Go, Trabi, go!” hangulatában beülhettek a korszak legendás gépjárművébe, és lángost is vehettek lakókocsiból. Természetesen egészségügyi szűrés, tanácsadás is volt, miközben a szervezők tablókon mutatták be, hogy ez anno hogyan is zajlott. A résztvevők emellett a színpadon a zumba után Buch Tibor előadásában részleteket hallhattak a Made in Hungaria és a Hotel Menthol musicalekből. A bulit az Odeion együttes retró bálja zárta.


Kapcsolódó Cikkek

  • Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

    Irány a színház! Lessünk be a kulisszák mögé!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.