EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XIII.kerület

Buli a Gyermek téren

A Gyermek téren rendezték meg a Lakóközösségi Napok legutóbbi állomását, amelyen helytörténeti fotókkal idézték fel, milyen volt egykor a rendezvény helyszíne. A korhű sátorban rock and roll „séró” és „mikrofonhaj” készült, illetve újra pörgött a Rubik-kocka, és előkerültek a Sicc könyv klasszikus fejtörői is.

A sportolni vágyók focizhattak, kipróbálhatták a hulahoppkarikát és nyerhettek a retró sporttotó kitöltésével. A „Go, Trabi, go!” hangulatában beülhettek a korszak legendás gépjárművébe, és lángost is vehettek lakókocsiból. Természetesen egészségügyi szűrés, tanácsadás is volt, miközben a szervezők tablókon mutatták be, hogy ez anno hogyan is zajlott. A résztvevők emellett a színpadon a zumba után Buch Tibor előadásában részleteket hallhattak a Made in Hungaria és a Hotel Menthol musicalekből. A bulit az Odeion együttes retró bálja zárta.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.