EUR: 321,24 Ft
CHF: 281,97 Ft
2019. április 24., szerda
György

Egyéb IV.kerület

Bulizzunk együtt a szülinapon!

Szabadtéri színház, koncertek, sport- és gyerekprogramok, evés, ivás. Buli négy napon át a Szent István téren? Igen, hiszen ismét itt van kerületünk születésnapja, amit augusztus 30. és szeptember 2. között hatalmas bulival ünnepelhetünk meg.

A városnapokon az egész család jól szórakozhat (A kép a tavalyi rendezvényen készült, Fotó:Sáfár Tibor)

 

Az eddigi évek hagyományait őrizve szabadtéri színházzal indul a négynapos program. Augusztus 30-án 19.30-tól a Hair című musicalt tekinthetik meg az érdeklődők, másnap fellép Péter Srámek, az estet pedig Charlie koncertje zárja. Szeptember 1-jén 11 órakor a nemzetiségi önkormányzatok bemutatójával kezdődik a nap, majd sorrendben Szalóki Ági, Subb Bass Monster, L.L. Junior, este pedig Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus ad fergeteges koncertet.  A Városnapokon a kisgyermekes családok sem fognak unatkozni. A Skac Placcon iskolaváró kézműves-foglalkozás, baba-mama kuckó és játszóház várja a kicsiket és szüleiket.


Curtis is fellép a Városnapokon

A sportolni vágyók sem csalódnak majd, hiszen szombaton és vasárnap sport- és ügyességi feladatok várnak mindenkit a tízpróbán keresztül az asztaliteniszig, a csocsóig, a teqballig vagy épp a fekvőtámaszversenyig. Szombaton 17 óra 10 perctől pedig a közkedvelt Face Team akrobatikus kosárlabdashow-ját is láthatják a térre látogatók. Idén is lesz lehetőség véradásra az Ifjúsági Házban, de lesz ingyenes látásvizsgálat és bőrgyógyászati szűrés is.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.