EUR: 319,68 Ft
CHF: 282,63 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb IV.kerület

Bulizzunk együtt a szülinapon!

Szabadtéri színház, koncertek, sport- és gyerekprogramok, evés, ivás. Buli négy napon át a Szent István téren? Igen, hiszen ismét itt van kerületünk születésnapja, amit augusztus 30. és szeptember 2. között hatalmas bulival ünnepelhetünk meg.

A városnapokon az egész család jól szórakozhat (A kép a tavalyi rendezvényen készült, Fotó:Sáfár Tibor)

 

Az eddigi évek hagyományait őrizve szabadtéri színházzal indul a négynapos program. Augusztus 30-án 19.30-tól a Hair című musicalt tekinthetik meg az érdeklődők, másnap fellép Péter Srámek, az estet pedig Charlie koncertje zárja. Szeptember 1-jén 11 órakor a nemzetiségi önkormányzatok bemutatójával kezdődik a nap, majd sorrendben Szalóki Ági, Subb Bass Monster, L.L. Junior, este pedig Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus ad fergeteges koncertet.  A Városnapokon a kisgyermekes családok sem fognak unatkozni. A Skac Placcon iskolaváró kézműves-foglalkozás, baba-mama kuckó és játszóház várja a kicsiket és szüleiket.


Curtis is fellép a Városnapokon

A sportolni vágyók sem csalódnak majd, hiszen szombaton és vasárnap sport- és ügyességi feladatok várnak mindenkit a tízpróbán keresztül az asztaliteniszig, a csocsóig, a teqballig vagy épp a fekvőtámaszversenyig. Szombaton 17 óra 10 perctől pedig a közkedvelt Face Team akrobatikus kosárlabdashow-ját is láthatják a térre látogatók. Idén is lesz lehetőség véradásra az Ifjúsági Házban, de lesz ingyenes látásvizsgálat és bőrgyógyászati szűrés is.

 

Kapcsolódó Cikkek