EUR: 327,82 Ft
CHF: 300,66 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Szekszárd

Bűncselekmény sértetteit keresik

A lakosság segítségét kéri a Szekszárdi Rendőrkapitányság. Egy tolnai nő feljelentést tett a rendőrségen, mivel  július 27-én késő este ismeretlen tettes ellopta a szekszárdi üzletük falára szerelt biztonsági kamerát. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves szekszárdi lakost. A férfi a lopás elkövetését beismerte, és további bűncselekményekről is beszámolt. Vallomásában elmondta, hogy június 23-a óta Szekszárd területén az őrizetlenül hagyott kerékpárokról lámpákat és bicikliülést lopott, a parkoló autókról antennákat szerelt le, további két esetben pedig egy rollert és egy másik kamerát is ellopott.

Illusztráció: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az említett időszakban hasonló bűncselekmény áldozatává vált, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot vagy hívja a +3674/501-100-as telefonszámot. Bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon is lehet tenni.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.