EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Szekszárd

Bűncselekmény sértetteit keresik

A lakosság segítségét kéri a Szekszárdi Rendőrkapitányság. Egy tolnai nő feljelentést tett a rendőrségen, mivel  július 27-én késő este ismeretlen tettes ellopta a szekszárdi üzletük falára szerelt biztonsági kamerát. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves szekszárdi lakost. A férfi a lopás elkövetését beismerte, és további bűncselekményekről is beszámolt. Vallomásában elmondta, hogy június 23-a óta Szekszárd területén az őrizetlenül hagyott kerékpárokról lámpákat és bicikliülést lopott, a parkoló autókról antennákat szerelt le, további két esetben pedig egy rollert és egy másik kamerát is ellopott.

Illusztráció: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az említett időszakban hasonló bűncselekmény áldozatává vált, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot vagy hívja a +3674/501-100-as telefonszámot. Bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon is lehet tenni.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.