2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szekszárd

Bűncselekmény sértetteit keresik

A lakosság segítségét kéri a Szekszárdi Rendőrkapitányság. Egy tolnai nő feljelentést tett a rendőrségen, mivel  július 27-én késő este ismeretlen tettes ellopta a szekszárdi üzletük falára szerelt biztonsági kamerát. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves szekszárdi lakost. A férfi a lopás elkövetését beismerte, és további bűncselekményekről is beszámolt. Vallomásában elmondta, hogy június 23-a óta Szekszárd területén az őrizetlenül hagyott kerékpárokról lámpákat és bicikliülést lopott, a parkoló autókról antennákat szerelt le, további két esetben pedig egy rollert és egy másik kamerát is ellopott.

Illusztráció: police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az említett időszakban hasonló bűncselekmény áldozatává vált, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot vagy hívja a +3674/501-100-as telefonszámot. Bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon is lehet tenni.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.