2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Cara, a brit szépség – Fotók!

Napjaink egyik legfelkapottabb modellje, Cara Delevingne nemrég ünnepelte 26. születésnapját, így a világ még jó pár évig egész biztosan a lábai előtt hever.

A színészként is tevékenykedő brit szépség három évvel ezelőtt vállalta fel másságát, akkor nyíltan beszélt arról, hogy boldog párkapcsolatban él egy titokzatos lánnyal. Delevingne életében azóta már rengeteg nő megfordult, köztük Michael Jackson lánya, Paris is, akivel a nyár elején több hónapnyi együttlét után szakított.


Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.