EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Cooky: Jöhet egy kislány!

Cooky és 21 éves barátnője, Debóra közös gyermeke, Kevin nemrég lett féléves, de a szerelmesek már a következő babát tervezik. A rádiós a Lokálnak elárulta: 50 fölött nem vállalna még egy picit, így a kistesónak mihamarabb jönnie kell.

– Debi és én hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk, és megajándékozott bennünket a sors egy ilyen gyönyörű kisfiúval, mint Kevin. Szerencsére nagyon jó baba, imádunk szülők lenni, így természetes, hogy  szeretnénk még egy picit. Én egykeként nőttem fel, s bevallom, gyerekként sokszor éreztem magam magányosnak. Ezért is szeretném, ha Kevinnek lenne egy kishúga vagy kisöccse, akire a későbbiekben mindig számíthatna. A házat is ennek megfelelően terveztük, vagyis két gyerekszoba van benne, és nem titok, hogy én mindig is vágytam egy csodaszép kislányra – magyarázta a 48 éves rádiós, aki mihamarabb szeretne rákapcsolni a babaprojektre, hiszen ahogy mondja: 50 fölött már nem babázna újra.


– Sokan kérdezik tőlem, hogy nem érzem-e magam túl öregnek 48 évesen egy kisbabához. A válaszom erre egy határozott nem! Nagyon fitt vagyok, nem esik nehezemre a fiammal csúszni-mászni, játszani, de úgy gondolom, hogy 50 fölött mindez már terhet jelentene. Amikor 55 leszek, Kevin iskolás nagyfiú lesz, akivel már könnyebb megtervezni a mindennapokat – jelentette ki Cooky, aki olyannyira ragaszkodik francia gyökereihez, hogy már a kisfiát is franciául tanítja.

– Kevint szeretnénk mindkét nyelvre megtanítani, és azt veszem észre, hogy féléves kora ellenére már nem idegen számára a francia. Augusztusban elutazunk két hétre Franciaországba, ahol édesanyám is több időt tölthet majd a kisunokájával, amit már türelmetlenül vár. Addig pedig amíg a mama babázik, nekünk is lesz végre néhány romantikus óránk kettesben Debivel – zárta sorait a rádiós.


 

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.