EUR: 325,17 Ft
CHF: 295,02 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Cooky: Jöhet egy kislány!

Cooky és 21 éves barátnője, Debóra közös gyermeke, Kevin nemrég lett féléves, de a szerelmesek már a következő babát tervezik. A rádiós a Lokálnak elárulta: 50 fölött nem vállalna még egy picit, így a kistesónak mihamarabb jönnie kell.

– Debi és én hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk, és megajándékozott bennünket a sors egy ilyen gyönyörű kisfiúval, mint Kevin. Szerencsére nagyon jó baba, imádunk szülők lenni, így természetes, hogy  szeretnénk még egy picit. Én egykeként nőttem fel, s bevallom, gyerekként sokszor éreztem magam magányosnak. Ezért is szeretném, ha Kevinnek lenne egy kishúga vagy kisöccse, akire a későbbiekben mindig számíthatna. A házat is ennek megfelelően terveztük, vagyis két gyerekszoba van benne, és nem titok, hogy én mindig is vágytam egy csodaszép kislányra – magyarázta a 48 éves rádiós, aki mihamarabb szeretne rákapcsolni a babaprojektre, hiszen ahogy mondja: 50 fölött már nem babázna újra.


– Sokan kérdezik tőlem, hogy nem érzem-e magam túl öregnek 48 évesen egy kisbabához. A válaszom erre egy határozott nem! Nagyon fitt vagyok, nem esik nehezemre a fiammal csúszni-mászni, játszani, de úgy gondolom, hogy 50 fölött mindez már terhet jelentene. Amikor 55 leszek, Kevin iskolás nagyfiú lesz, akivel már könnyebb megtervezni a mindennapokat – jelentette ki Cooky, aki olyannyira ragaszkodik francia gyökereihez, hogy már a kisfiát is franciául tanítja.

– Kevint szeretnénk mindkét nyelvre megtanítani, és azt veszem észre, hogy féléves kora ellenére már nem idegen számára a francia. Augusztusban elutazunk két hétre Franciaországba, ahol édesanyám is több időt tölthet majd a kisunokájával, amit már türelmetlenül vár. Addig pedig amíg a mama babázik, nekünk is lesz végre néhány romantikus óránk kettesben Debivel – zárta sorait a rádiós.


 

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek