EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Nagykanizsa

Csak óvatosan!

Az időjárás ezen a nyáron sem kíméletes hozzánk. Előbb a szeszélyes, változékony július, majd a kánikulát hozó augusztus tette és teszi próbára például a közlekedőket. Nagykanizsán és környékén is sok a baleset, amelyek többsége figyelmetlenségből fakad. A mentőhelikopter gyakori jelenség mostanában Zalában, a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy nagy hőség vagy frontok idején legyünk elővigyázatosak és még a szokottnál is óvatosabban autózzunk, biciklizzünk. Az előttünk álló hosszú hétvégén pedig talán az lenne a jó megoldás, ha napokig elő se vesszük a kocsit, akár otthon vagyunk, akár valahol távolabb pihenünk.

Fotó: Gergely Szilárd

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.