EUR: 323,63 Ft
CHF: 287,69 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Családi strandparti

Hamisítatlan retró hétvége várta a Miskolctapolcai Strandfürdő vendégeit a hétvégi kánikulában. Egész napos családi programokkal, vetélkedőkkel, retró ételekkel, egészség-tanácsadással és UFO-koncerttel szórakoztatták a hűsölni vágyó családokat.

A Miskolctapolcai Strandfürdő ebben az évben a helyiek kedvence kategóriában száll versenybe Az év fürdője- szavazáson. A Retró nap vendégei már a helyszínen is szavazhattak kedvenc fürdőjükre.

Felidézték a régi fürdő emlékeit – fotó: Miskolctapolcai Strand

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.