2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Sopron

Családi túranap

Ingyenes családi túranapot tartanak augusztus 26-án, amelyre nemcsak a családokat, hanem mindenkit szeretettel invitálnak a szervezők. A résztvevők két táv közül választhatnak a saját szintjük szerint. A rövidebb táv 5 kilométer hosszú (Sörházdombi kilátó, Deákkút, Boszorkány tanösvény, Károly-kilátó, Dalos-kő), amit kezdők és gyerekek is könnyen teljesíthetnek.
A 12 kilométeres útvonal (Sörházdombi kilátó, Deákkút, Vas-hegyi páholy, Gloriette kilátó, Hősi temető, Sopronbánfalvi kolostor, Kárpáti malom, Szalamandra-tó, Hétbükkfa, Boszorkány tanösvény, Károly-kilátó, Dalos-kő) azoknak ajánlott, akik több látnivalóra vágynak és nem ijednek meg egy hosszabb túrázástól sem. Útközben megtekinthetik a Kárpáti malmot és több kilátót.
Nevezési díj nincs, a túra ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A cél pedig nem más, mint a túrázás megszerettetése minden korosztállyal, főleg a családokkal és gyerekekkel, valamint a teljesítménytúrázás alapjainak megismertetése.

Családi túranap
Augusztus 26., vasárnap. Rajt: 8–10 óra, zárás: 15 óra
Szervezők:
Shotokan Tigrisek Sportegyesület
Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízipolgárőrség
Soproni Rendészeti Sportegyesület
3 a Károly/Panorámaraton szervezői
Főtámogató: Tesco Magyarország Zrt.

A családi túra több kilátót is érint
Fotó: sopronmedia.hu


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.