EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,51 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Csillagot kap Hollywoodban Eric McCormack, a Will és Grace sztárja

Eric McCormack, a Will és Grace című nagysikerű sorozat sztárja is csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán.

Az 55 éves kanadai-amerikai színésznek szentelt 2644. csillag leleplezése szeptember 13-án lesz. McCormack neve közvetlenül sorozatbeli partnere, Debra Messing csillaga mellé kerül a világhírű sétányon.


Az 1998-ban indult Will és Grace egy meleg ügyvédről szól, aki belsőépítészként dolgozó legjobb barátnőjével osztja meg New York-i lakását.

A műsor sokak szerint segítette a melegek elfogadását, beemelte ábrázolásukat a populáris kultúra főáramába, jóval azelőtt, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság elfogadta volna a melegek összeházasodásának jogát 2015-ben.

A többszörös díjnyertes sorozat 1998 és 2005 között futott az Egyesült Államokban. McCormack 2001-ben Emmy-díjat nyert a szériában nyújtott alakításáért.

A sorozat tavaly szeptemberben új évaddal, de a régi szereplőgárdával – McCormack, Messing, Sean Hayes és Megan Mullally – tért vissza a képernyőre. A tizedik évad első epizódja októberben kerül adásba.

A Hírességek sétányán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyian kapnak csillagot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.