EUR: 319,81 Ft
CHF: 282,82 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Csillagot kap Hollywoodban Eric McCormack, a Will és Grace sztárja

Eric McCormack, a Will és Grace című nagysikerű sorozat sztárja is csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán.

Az 55 éves kanadai-amerikai színésznek szentelt 2644. csillag leleplezése szeptember 13-án lesz. McCormack neve közvetlenül sorozatbeli partnere, Debra Messing csillaga mellé kerül a világhírű sétányon.


Az 1998-ban indult Will és Grace egy meleg ügyvédről szól, aki belsőépítészként dolgozó legjobb barátnőjével osztja meg New York-i lakását.

A műsor sokak szerint segítette a melegek elfogadását, beemelte ábrázolásukat a populáris kultúra főáramába, jóval azelőtt, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság elfogadta volna a melegek összeházasodásának jogát 2015-ben.

A többszörös díjnyertes sorozat 1998 és 2005 között futott az Egyesült Államokban. McCormack 2001-ben Emmy-díjat nyert a szériában nyújtott alakításáért.

A sorozat tavaly szeptemberben új évaddal, de a régi szereplőgárdával – McCormack, Messing, Sean Hayes és Megan Mullally – tért vissza a képernyőre. A tizedik évad első epizódja októberben kerül adásba.

A Hírességek sétányán több mint ötven éve gyűlnek a szórakoztatóipar nagyságainak csillagai. A színházi, a filmes, a televíziós, a rádiós és a zenei világ hírességei közül évente mintegy kéttucatnyian kapnak csillagot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.