EUR: 321,69 Ft
CHF: 283,17 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Csúnyán megsérült Árpa Attila

Árpa Attila csúnyán megsérült a MasterChef VIP forgatásán, Majka és Till Attila Máltára utazott legújabb műsoruk miatt, Stohl András pedig újra a Piramist vezeti – berobbantak a TV2 őszi műsorai.

Hétfőn elindult a MasterChef VIP című műsor a TV2-n, ahol sztárok mutatják meg, mennyire állják meg a helyüket a konyhában. Az első adásban Pindroch Csaba színésznek kellett búcsúznia, a zsűriző séfek – Nyíri Szása és Mizsei János – ugyanis úgy gondolták, hogy az ő céklalevese sikerült a legkevésbé. A műsorban az első héten láthatjuk többek között Zsidró Tamást, Pál Dénest, Madár Verát, Demcsák Zsuzsát, Bay Évát, valamint Árpa Attilát is, aki csúnyán megsérült az adás felvétele közben: elvágta az ujját.
– Az elején észre sem vettem, hogy mennyire súlyos a sérülésem. Azt hittem, majd gyorsan folytatom, miután engedtem rá egy kis hideg vizet. Sajnos ez egy nagyobb vágás volt – magyarázta Árpa, aki nem adta fel a játékot, hanem egy fekete kesztyűben folytatta tovább a főzést. A MasterChef VIP azonban nem az egyetlen műsor, ahol a sztárok új oldalukról mutatkoznak be. Érkezik majd a Csak show és más semmi, amelyben az ismert embereknek olyan színpadi produkciókat kell betanulniuk, amelyeket korábban sohasem próbáltak. Nem lenne teljes a programkínálat reality nélkül. A TV2 egy teljesen új kalandrealityt készít, amelyben vakmerő sztárok igyekeznek legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat és egymást úgy, hogy közben együtt kell működniük. A két műsorvezető, Majka és Till Attila nemrég utazott a Legbátrabb páros forgatási helyszínére, Máltára. Öt sikeres évad után 2018-ban visszatér a Sztárban Sztár, ráadásul elstartolt a Piramis is, amelynek Stohl András a műsorvezetője.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.