EUR: 325,80 Ft
CHF: 296,62 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

Csúnyán megsérült Árpa Attila

Árpa Attila csúnyán megsérült a MasterChef VIP forgatásán, Majka és Till Attila Máltára utazott legújabb műsoruk miatt, Stohl András pedig újra a Piramist vezeti – berobbantak a TV2 őszi műsorai.

Hétfőn elindult a MasterChef VIP című műsor a TV2-n, ahol sztárok mutatják meg, mennyire állják meg a helyüket a konyhában. Az első adásban Pindroch Csaba színésznek kellett búcsúznia, a zsűriző séfek – Nyíri Szása és Mizsei János – ugyanis úgy gondolták, hogy az ő céklalevese sikerült a legkevésbé. A műsorban az első héten láthatjuk többek között Zsidró Tamást, Pál Dénest, Madár Verát, Demcsák Zsuzsát, Bay Évát, valamint Árpa Attilát is, aki csúnyán megsérült az adás felvétele közben: elvágta az ujját.
– Az elején észre sem vettem, hogy mennyire súlyos a sérülésem. Azt hittem, majd gyorsan folytatom, miután engedtem rá egy kis hideg vizet. Sajnos ez egy nagyobb vágás volt – magyarázta Árpa, aki nem adta fel a játékot, hanem egy fekete kesztyűben folytatta tovább a főzést. A MasterChef VIP azonban nem az egyetlen műsor, ahol a sztárok új oldalukról mutatkoznak be. Érkezik majd a Csak show és más semmi, amelyben az ismert embereknek olyan színpadi produkciókat kell betanulniuk, amelyeket korábban sohasem próbáltak. Nem lenne teljes a programkínálat reality nélkül. A TV2 egy teljesen új kalandrealityt készít, amelyben vakmerő sztárok igyekeznek legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat és egymást úgy, hogy közben együtt kell működniük. A két műsorvezető, Majka és Till Attila nemrég utazott a Legbátrabb páros forgatási helyszínére, Máltára. Öt sikeres évad után 2018-ban visszatér a Sztárban Sztár, ráadásul elstartolt a Piramis is, amelynek Stohl András a műsorvezetője.


Kapcsolódó Cikkek