EUR: 321,49 Ft
CHF: 281,87 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb IV.kerület

Curtis, Charlie és a többiek

Charlie, Sub Bass Monster, L.L. Junior, rengeteg szabadtéri program és persze az immár évek óta elmaradhatatlan Curtis-koncert várja azokat, akik úgy döntenek, hogy a Szent László téren ünneplik meg a kerület születésnapját.

1968-ban egy rendhagyó zenés dráma nyűgözte le szinte az egész világot, amelyből 1979-ben Milos Forman készített nagy sikerű filmmusicalt. A Hair slágereit rengetegen dúdolták, és táncoltak rá, és a mai napig készülnek a különböző színházi feldolgozások a film eredeti dalaival. Az Újpesti Városnapok nyitányaként augusztus 30-án 19.30-tól Szabadtéri Színház várja az érdeklődőket, amelyen Pintér Tibor és társulata mutatja be a legendás musicalt.


Curtis évek óta rendszeres fellépője az Újpesti Napoknak

Egy nappal később, augusztus 31-én generációk találkoznak az Újpesti Városnapok színpadán. Este 6 órától a magyar tehetségkutató műsorból, a Rising Starból ismert Péter Srámek szórakoztatja a közönséget, majd 8 órától a legendás hazai énekes, Charlie és zenekarának koncertjét élvezhetik az érdeklődők.
Hétvégén aztán egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek. Szeptember 1-jén Szalóki Ági 14 órakor kezd, akit a magyar rapper, Sub Bass Monster követ, este pedig a retró zenét kedvelők kerülnek előnybe, hiszen a Retronóm olyan előadókat hoz el nekünk, mint B. Tóth László, az Emelet, DJ Dominique és Sárközi Anita.
Az est zárásaként, 20.30-tól Gönczi Gábort láthatjuk zenekarával, a Smile Rock Circusszal.
Az utolsó napon, azaz szeptember 2-án már délelőtt 11 órától egészen kora délutánig táncprodukciók melegítik be a közönséget az esti bulikra a Netz Produkció, a Starlight Dance Company és a Danza Táncstúdió jóvoltából. 14 órától a Kaláka együttes játszik, amelyet 16 órától a Bagossy Brothers Company követ. 18 órakor pedig jön az újpesti kedvenc, a korábban a kerület NB I-es futballcsapatában is játszó Széki Attila, azaz Curtis, aki a tőle megszokott módon teremt majd hangulatot.
Este fél héttől  DJ Dominique egy „osztálytalálkozó” keretében elhozza a 90-es évek legnagyobb pop előadóit. Újpestre érkezik a Happy Gang, Kefir, a Bestiák, Vincze Lilla és Csordás Tibi, akit egy meglepetésvendég követ majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.