2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szombathely

Diákjátékok

Az augusztus elején megrendezett 52. Nemzetközi Diákjátékokon a Vízmű SC úszói szállították az érmeket. Barta Hanna 200 méteres pillangóúszásban szerezte a küldöttség legfényesebb érmét, 2.19.74-gyel ezüstérmes lett, 100 mellen 1.12.83-mal a bronzérmet érdemelte ki.

Gyűrűs Hanna 200 méteres hátúszásban 2.17.72-vel a 3. helyen végzett, míg Barta Sára 200 méteres gyorsúszásban 2.05.83-mal, 400 gyorson pedig 4.26.32-vel szerzett bronzérmet. Labdarúgásban az előkelő 4. helyet szerezte meg a Haladás VSE futballistáiból és futsalosaiból álló, Horváth Tibor edzette szombathelyi fiúcsapat, az 1500 méteres síkfutásban pedig a 7. helyen végzett Németh Mihály Márk (Szombathelyi Sportiskola).

Szombathelyi különítmény a diákjátékokon Fotó: hungarysport.hu

Az 53. Nemzetközi Diákjátékoknak 2019-ben az oroszországi Ufa ad otthont.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.