2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szombathely

Diákjátékok

Az augusztus elején megrendezett 52. Nemzetközi Diákjátékokon a Vízmű SC úszói szállították az érmeket. Barta Hanna 200 méteres pillangóúszásban szerezte a küldöttség legfényesebb érmét, 2.19.74-gyel ezüstérmes lett, 100 mellen 1.12.83-mal a bronzérmet érdemelte ki.

Gyűrűs Hanna 200 méteres hátúszásban 2.17.72-vel a 3. helyen végzett, míg Barta Sára 200 méteres gyorsúszásban 2.05.83-mal, 400 gyorson pedig 4.26.32-vel szerzett bronzérmet. Labdarúgásban az előkelő 4. helyet szerezte meg a Haladás VSE futballistáiból és futsalosaiból álló, Horváth Tibor edzette szombathelyi fiúcsapat, az 1500 méteres síkfutásban pedig a 7. helyen végzett Németh Mihály Márk (Szombathelyi Sportiskola).

Szombathelyi különítmény a diákjátékokon Fotó: hungarysport.hu

Az 53. Nemzetközi Diákjátékoknak 2019-ben az oroszországi Ufa ad otthont.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.