EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Tatabánya

Díjnyertes filmkülönlegességek

Augusztus hagyományosan a Nyáresti vetítések hónapja a Vértes Agorájában. Péntek esténként ismét olyan friss – a nemzetközi filmfesztiválokon elismert – alkotásokkal várjuk a látogatókat, amelyeket a mozik nem vagy csak ritkán tűzik műsorra. A válogatást ezúttal is a műfaji sokszínűség és a tartalmas kikapcsolódás ígérete jellemzi. Augusztus 3-án a „Táncterápia” című angol filmmel indul a programsorozat, majd egy héttel később a „Sötétben” című német–francia krimit tekinthetik meg az érdeklődők. Augusztus 17-én „A remény receptje” című japán–francia–német filmdrámát vetítik, míg 24-én egy spanyol–argentin thrillerrel, a Velencei Filmfesztivál Ezüst Oroszlán díját is elnyerő „A klán” című alkotással zárulnak a Nyáresti vetítések. A programok minden pénteken 19 órakor kezdődnek a Vértes Agorájában.

A remény receptje című japán-francia-német filmdrámát augusztus 17-én vetítik

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.