2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Tatabánya

Díjnyertes filmkülönlegességek

Augusztus hagyományosan a Nyáresti vetítések hónapja a Vértes Agorájában. Péntek esténként ismét olyan friss – a nemzetközi filmfesztiválokon elismert – alkotásokkal várjuk a látogatókat, amelyeket a mozik nem vagy csak ritkán tűzik műsorra. A válogatást ezúttal is a műfaji sokszínűség és a tartalmas kikapcsolódás ígérete jellemzi. Augusztus 3-án a „Táncterápia” című angol filmmel indul a programsorozat, majd egy héttel később a „Sötétben” című német–francia krimit tekinthetik meg az érdeklődők. Augusztus 17-én „A remény receptje” című japán–francia–német filmdrámát vetítik, míg 24-én egy spanyol–argentin thrillerrel, a Velencei Filmfesztivál Ezüst Oroszlán díját is elnyerő „A klán” című alkotással zárulnak a Nyáresti vetítések. A programok minden pénteken 19 órakor kezdődnek a Vértes Agorájában.

A remény receptje című japán-francia-német filmdrámát augusztus 17-én vetítik

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.