EUR: 322,96 Ft
CHF: 284,14 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Drogbalhé: Majkát ekézik Curtisék

Kendőzetlen őszinteséggel tálalt ki Majka zenésztársáról és egyben legjobb barátjáról, Curtisről a Facebookon. A rapper elárulta, hogy Széki Attilát az elmúlt öt évben teljesen tönkretette a kokain, és sok eljátszott esély után a jövőben nem kíván együtt dolgozni vele. Curtis szerint mindez „köpködés”, testvére pedig közölte: nem elegáns, amit Majka csinált.

Áll a bál a nemrég még elválaszthatatlannak tűnő barátok között. Majka ugyanis egy hosszú posztban fakadt ki Curtis drogproblémái miatt, amelyek az együttes létét is veszélyeztették. Sajtóhírek szerint legutóbb Szegeden is együtt léptek volna fel, ám Majka végül egyedül állt színpadra. Az ózdi rapper leszögezte: a sokadik nekifutáson vannak már túl, de most végleg betelt a pohár. „Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat. Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön, a kábítószer. Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra, és most el kell engedjem a kezét, mert nem tudom tovább fedezni az életét, ami a drogról és a hazugságokról szól. Az elmúlt 5 évben megtettem minden tőlem telhetőt, de rájöttem ez idő alatt, hogy sajnos nem nekem kell mindent megtennem. Ha ő nem akar meggyógyulni, akkor nem is fog. Öt éve arról szól a kapcsolatunk, hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel, értelmi és érzelmi zsarolással, sírással vagy nevetéssel hatni rá. De be kell lássam, nem megy” – szögezte le Majka a közösségi oldalán, ahol azt is elárulta, barátjával orvostól orvosig mentek, de hiába, Curtisnek nem sikerült a helyes útra lépnie. Attila azonban épp az ellenkezőjéről mesélt még nyár elején az Anita Story-jában.


„Ahogy a dalunk is szól, kellett volna nekem egy büdös nagy pofon, és nekem bizony az volt a nagy pofon, hogy rájöttem, elveszíthetem őt mint barátot és a munkám, ami egy ajándék, hisz abból élek, amit szeretek. Peti mondta, hogy ezt nem akarja így csinálni, nagyon szeret, de a hozzáállásom őt is minősíti, és én ezt tökre megértettem, már nem vagyok meggondolatlan” – mondta akkor Curtis, aki szintén a közösségi oldalon reagált Majka kifakadására, ennél bővebben azonban egyikük sem szeretett volna nyilatkozni.

„A hír igaz! Ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni, és ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyanúgy. Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a drogja. De én maradok úriember. Szép 8 év volt! Sok sikert a csapatnak!” – reagált Curtis Majka bejegyzésére, amely egyébként testvére szerint is ízléstelen volt.


„Szerintem sem túl elegáns ezt így intézni, mármint világgá kürtölni mások tragédiáját, miközben évekig asszisztáltak hozzá! Sajnálom, hogy így alakult ez a sztori, de mi majd valahogy rendbe pofozzuk ezt is, mint mindig, mert mi, »családtagok« nem csinálunk ilyet nyilvánosan! Nem haragszom, szomorú vagyok, ha ilyet kell látnom, akkor is, ha nem vagyok érintett, de így megszakad a szívem most” – írta kommentben Széki Lajos.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.