2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi tűzoltót díjaztak

Az államalapítás ünnepe alkalmából tartott állománygyűlést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a közelmúltban Székesfehérváron. Az eseményen több kitüntetést, elismerést is átadtak az állomány tagjainak. 

A rendezvényen többek között elismerésben részesült Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó hadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, valamint Varga Anita, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának referense is. Őket az utóbbi időszakban végzett kiemelkedő munkájukért díjazta ajándéktárggyal Magosi Lajos Fejér megyei igazgató.

Szabó-Bisztricz Anett is a díjazottak között volt (fotó: Katasztrófavédelem)

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.