EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi tűzoltót díjaztak

Az államalapítás ünnepe alkalmából tartott állománygyűlést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a közelmúltban Székesfehérváron. Az eseményen több kitüntetést, elismerést is átadtak az állomány tagjainak. 

A rendezvényen többek között elismerésben részesült Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó hadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, valamint Varga Anita, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának referense is. Őket az utóbbi időszakban végzett kiemelkedő munkájukért díjazta ajándéktárggyal Magosi Lajos Fejér megyei igazgató.

Szabó-Bisztricz Anett is a díjazottak között volt (fotó: Katasztrófavédelem)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.