EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,43 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Dunaújvárosi tűzoltót díjaztak

Az államalapítás ünnepe alkalmából tartott állománygyűlést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a közelmúltban Székesfehérváron. Az eseményen több kitüntetést, elismerést is átadtak az állomány tagjainak. 

A rendezvényen többek között elismerésben részesült Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó hadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, valamint Varga Anita, a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának referense is. Őket az utóbbi időszakban végzett kiemelkedő munkájukért díjazta ajándéktárggyal Magosi Lajos Fejér megyei igazgató.

Szabó-Bisztricz Anett is a díjazottak között volt (fotó: Katasztrófavédelem)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.