EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Dzsesszre vár a Pódium

A Pódium Közösségi és Gasztrotér 2014 nyarán nyitott, az elmúlt négy évben a közösségi és kulturális élet egyik központja lett, ahol minden nyáron ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket. Idén jazzre „gyúrnak”.

SONY DSC

A programok a nyár hátralévő részében ugyanis tovább bővültek, miután a Pódium vezetői a belvárosi Budapest Jazz Clubbal együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek értelmében Óbuda egyik legkedveltebb teraszán számos világszerte ismert magyar művész ad ingyenes koncertet. Augusztus 18-án a Valami Swing, augusztus 25-én a Jambalaya Light, szeptember 1-jén a Bujdosó Trió lép fel. Szeptembert 8-án A Dal 2016 felfedezettje, az Eurovíziós Dalfesztiválon is járt Petruska szólóestjén szórakozhatnak a résztvevők, a nyár zárókoncertjén, szeptember 15-én pedig a Fekete–Tomor–Móré Blues Trió lép fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.