EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Edzőmeccssorozattal hangol a Kohász

Összesen tizenkét gyakorlómérkőzéssel készül a bajnokságra a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női kézilabdacsapata. A programban a hagyományos Kohász Kupa mellett idén is szerepel egy viborgi „kirándulás”.

Jelenleg Viborgban vesz részt felkészülési tornán a DKKA együttese, amely még elutazása előtt két, magyar csapat elleni gyakorlómeccsen csiszolta tudását. A folytatásban sem panaszkodhatnak majd unalomra a dunaújvárosi kézilabdázók, hiszen a tervek szerint a jövő héten két alkalommal is összeméri tudását a Ljubljana együttesével a Kohász: augusztus 9-én és 10-én 17 órától egyaránt a szlovén csapat lesz edzőpartnerük. Augusztus 15-én a Viborg otthonában kétkapuznak a dunaújvárosi hölgyek, augusztus 17–18. között pedig a Kohász Kupát bonyolítják le a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A szezon előtti utolsó gyakorlómeccset a Fehérvár otthonában játssza a DKKA, augusztus 24-én.


Összesen tizenkét edzőmeccsel készül a bajnokságra a DKKA (illusztráció)

Szintén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiához kapcsolódó hír, hogy megtartották az EHF Kupa sorsolását. György László csapata a tavalyi szezonban a bajnokság negyedik helyét szerezte meg, így részt vehet a nemzetközi sorozatban. A Kohász a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe, ahol svájci vagy koszovói ellenféllel nézhet majd szembe: a Spono Eagles–KHF Shqiponja Gjakove mérkőzés győztese ellen kell kivívnia a továbbjutást az újvárosiaknak. Az találkozót október 13-án vagy 14-én, a visszavágót egy héttel később rendezik meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.