EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,47 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Dunaújváros

Edzőmeccssorozattal hangol a Kohász

Összesen tizenkét gyakorlómérkőzéssel készül a bajnokságra a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női kézilabdacsapata. A programban a hagyományos Kohász Kupa mellett idén is szerepel egy viborgi „kirándulás”.

Jelenleg Viborgban vesz részt felkészülési tornán a DKKA együttese, amely még elutazása előtt két, magyar csapat elleni gyakorlómeccsen csiszolta tudását. A folytatásban sem panaszkodhatnak majd unalomra a dunaújvárosi kézilabdázók, hiszen a tervek szerint a jövő héten két alkalommal is összeméri tudását a Ljubljana együttesével a Kohász: augusztus 9-én és 10-én 17 órától egyaránt a szlovén csapat lesz edzőpartnerük. Augusztus 15-én a Viborg otthonában kétkapuznak a dunaújvárosi hölgyek, augusztus 17–18. között pedig a Kohász Kupát bonyolítják le a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A szezon előtti utolsó gyakorlómeccset a Fehérvár otthonában játssza a DKKA, augusztus 24-én.


Összesen tizenkét edzőmeccsel készül a bajnokságra a DKKA (illusztráció)

Szintén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiához kapcsolódó hír, hogy megtartották az EHF Kupa sorsolását. György László csapata a tavalyi szezonban a bajnokság negyedik helyét szerezte meg, így részt vehet a nemzetközi sorozatban. A Kohász a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe, ahol svájci vagy koszovói ellenféllel nézhet majd szembe: a Spono Eagles–KHF Shqiponja Gjakove mérkőzés győztese ellen kell kivívnia a továbbjutást az újvárosiaknak. Az találkozót október 13-án vagy 14-én, a visszavágót egy héttel később rendezik meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.