2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Edzőtáborban készültek a szezonra

Mátraházán szervezett edzőtábort a Danubius KSE tollaslabdacsapata. Az eseményen kiváló feltételek mellett csiszolhatják tudásukat az egyesület versenyzői, akik számára az alaptechnika elsajátítása mellett a sportág megszerettetését tűzte ki célul a vezetőség.

A Nemzeti Sportközpont ad otthont Mátraházán a dunaújvárosi tollaslabdázók edzőtáborának. A versenyzők kitűnő körülmények között készülhetnek az előttük álló megmérettetésekre, hiszen a konditerem és a sportcsarnok mellett magaslati levegő is segíti az edzést.

A Danubius KSE versenyzői számára minden feltétel adott volt a felkészüléshez

Az edzőtábor különlegessége volt, hogy a résztvevők találkozhattak a sportág huszonkilencszeres magyar bajnokával, Cserni Jánossal. A szervezők az edzéseken kívül a szabadidő tartalmas eltöltésére is nagy hangsúlyt fektettek: a dunaújvárosi tollaslabdázók túráztak a Mátrában és megtekintették a Naphimnusz Parkot is az edzőtáborban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.