EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Egy német színésznő is nemi erőszakkal vádolja Harvey Weinsteint

Egy német színésznő is pert indított nemi erőszak miatt Harvey Weinstein amerikai filmproducer ellen Kaliforniában.

A panaszos az Emma Loman művésznevet használja – közölte New York-i ügyvédje, John G. Balestriere. A vádirat szerint a Németországban élő nő 2004 óta dolgozik modellként, színésznőként és producerként.


A hétfőn egy kaliforniai kerületi bíróságon benyújtott magánvádban a nő többek között azzal vádolja az egykori producert, hogy az 2006-ban a cannes-i filmfesztivál idején hotelszobájában megerőszakolta őt.

Loman ügyvédei testi sértéssel, a személyes szabadság megsértésével és a szexuális célú emberkereskedelem elleni amerikai törvények megsértésével vádolják Weinsteint. Kártérítést követelnek.


Phyllis Kupferstein, Weinstein ügyvédje szerint a vádak “valótlanok”, ráadásul már elévültek. Kijelentette: azonnal lépéseket tesznek a vádak elutasítására.

Harvey Weinstein ellen, akit több mint 70 nő vádolt meg szexuális zaklatással a botrány kirobbanása óta, a New York-i ügyészség három nő sérelmére szexuális erőszak, szexuális zaklatás és szexuális bántalmazás miatt már vádat emelt.

A 66 éves filmproducer május 25-én adta fel magát a New Yorki rendőrségen. Egymillió dollár (280 millió forint) óvadék ellenében szabadon engedték, de elektronikus nyomkövetőt kell viselnie és nem hagyhatja el New York és Connecticut államot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.