2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Szolnok

Egyelőre mégsem költözik a színház

Szeptember 1-jétől újították volna fel a Szigligeti Színházat. Az új évad a munkálatok miatt két nappal később, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban kezdődhetett volna el, azonban egyelőre minden marad a régi.

Csúsznak a Szigligeti Színház felújítási munkálatai. A társulat szeptember 1-jével adta volna át a területet a kivitelezőknek, akik az épületszerkezet átalakításával, a forgószínpad fejlesztésével, az akusztikai és fénytechnológiai elemek megújításával tették volna a látogatók számára még varázslatosabbá a teátrum épületét. Balázs Péter, a színház igazgatója elmondta, a felújítás még várat magára, így az őszi évad a megszokott helyen kezdődhet el.


Mégis a megszokott helyén kezdődhet el az őszi évad

Ebben a szezonban A vöröslámpás ház, a Jövőre veled ugyanitt, A dzsungel könyve, a Nyolc nő, az Arzén és levendula és a Charley nénje című darabokat adja elő a színház társulata. A bérleteket augusztus 1-jétől lehet megvásárolni a Szolnoki Szigligeti Színház Szervező- és Jegyirodájában.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.