EUR: 332,42 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Szolnok

Egyelőre mégsem költözik a színház

Szeptember 1-jétől újították volna fel a Szigligeti Színházat. Az új évad a munkálatok miatt két nappal később, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban kezdődhetett volna el, azonban egyelőre minden marad a régi.

Csúsznak a Szigligeti Színház felújítási munkálatai. A társulat szeptember 1-jével adta volna át a területet a kivitelezőknek, akik az épületszerkezet átalakításával, a forgószínpad fejlesztésével, az akusztikai és fénytechnológiai elemek megújításával tették volna a látogatók számára még varázslatosabbá a teátrum épületét. Balázs Péter, a színház igazgatója elmondta, a felújítás még várat magára, így az őszi évad a megszokott helyen kezdődhet el.


Mégis a megszokott helyén kezdődhet el az őszi évad

Ebben a szezonban A vöröslámpás ház, a Jövőre veled ugyanitt, A dzsungel könyve, a Nyolc nő, az Arzén és levendula és a Charley nénje című darabokat adja elő a színház társulata. A bérleteket augusztus 1-jétől lehet megvásárolni a Szolnoki Szigligeti Színház Szervező- és Jegyirodájában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.