2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Szolnok

Egyelőre mégsem költözik a színház

Szeptember 1-jétől újították volna fel a Szigligeti Színházat. Az új évad a munkálatok miatt két nappal később, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban kezdődhetett volna el, azonban egyelőre minden marad a régi.

Csúsznak a Szigligeti Színház felújítási munkálatai. A társulat szeptember 1-jével adta volna át a területet a kivitelezőknek, akik az épületszerkezet átalakításával, a forgószínpad fejlesztésével, az akusztikai és fénytechnológiai elemek megújításával tették volna a látogatók számára még varázslatosabbá a teátrum épületét. Balázs Péter, a színház igazgatója elmondta, a felújítás még várat magára, így az őszi évad a megszokott helyen kezdődhet el.


Mégis a megszokott helyén kezdődhet el az őszi évad

Ebben a szezonban A vöröslámpás ház, a Jövőre veled ugyanitt, A dzsungel könyve, a Nyolc nő, az Arzén és levendula és a Charley nénje című darabokat adja elő a színház társulata. A bérleteket augusztus 1-jétől lehet megvásárolni a Szolnoki Szigligeti Színház Szervező- és Jegyirodájában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.