EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Belföld

Éjszakai is jár a HÉV a Sziget idején

Több változás is lesz a budapesti közlekedésben a szerdán induló Sziget Fesztivál miatt – közölte a BKK.

Az augusztus 8–15. között zajló fesztivál ideje alatt nappal sűrűbben jár és éjjelente is közlekedik a H5-ös HÉV a Batthyány tér és a Filatorigát megállóhely között, a Nagykörúton közlekedő villamosok és villamospótló busz éjszaka gyakrabban indul, nagyobb kapacitású járművek közlekednek a 901-es és a 918-as éjszakai vonalakon, ezenkívül pedig rendkívüli hajójáratok indulnak az Óbudai-szigethez a Jászai Mari tértől.


A BKK már hétfőn kitelepült a helyszínre egy erre az alkalomra ügyfélponttá alakított Ikarus 260-as busszal, amely a főbejárattól nem messze, a K-híd közelében található. Itt jegyeket, bérleteket vásárolhatnak a fesztiválozók.

Közúti korlátozásokra is kell számítani: lezárják az Ángel Sanz Briz utat a Mozaik utca és az Auchan áruház behajtója között, valamint lezárásra kell számítani a Mozaik utcában a Mozaik utca 16. szám és az Ángel Sanz Briz út között is. A Mozaik utca–Ángel Sanz Briz út–Óbudai rakpart csomópontban a jelzőberendezés a rendezvény ideje alatt sárga villogó üzemmódban működik.

Kapcsolódó Cikkek